Summerbird skifter til ren økologi

CHOKOLADE – I 1986 tog Summerbird kampen op mod chokolade, der på det tidspunkt var blevet reduceret til hyldeslik på grund af et for højt indhold af sukker, kunstige aromaer og dårligt kakaopulver.

Summerbird anvender nu 100 procent rene, økologiske råvarer. Foto: Summerbird

»Only nature’s ingredients«, stod der på de første chokoladeæsker. Det garanterede, at chokoladen fra Summerbird var uden e-numre og kunstige aromaer. Nu går Summerbird et skridt videre og gør alle produkter 100 procent økologiske.

- Virksomhedens grundtanker har i mange år været dybt forankret i økologi, men ikke alle råvarer har været økologiske, da de ikke har været tilgængelige. Det er de nu, og det har gjort det muligt for Summerbird at lancere et 100 procent økologisk produktsortiment, fortæller Mikael Grønlykke, direktør i Summerbird A/S.

- Hos Summerbird har visionen været at løfte chokolade op blandt gastronomiske sværvægtere som champagne, østers og Périgord-trøfler og derved sikre at chokolade er, præcis hvad det er – nemlig naturens mest sofistikerede produkt med de mest komplekse smagsnuancer, siger han.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: