Hver dag kan du være med til at fange, indsamle og tilberede lækkerier på standene ved Aarhus. Der er masser af spiselige lækkerier som tang, rejer, krabber, muslinger og strandurter.
De Rullende Strandkokke fra Naturhistorisk Museum Aarhus turnerer rundt til strandene fra Skæring i nord til Moesgaard i syd. Her fortæller de om den vilde mad, man kan finde i strandkanten. Med blandt andet rejehov, net og kogegrej kan du
selv være med til at finde og tilberede den spiselige strandnatur.
Det er Smag på Aarhus og Naturhistorisk Museum Aarhus, der byder på spiselige naturoplevelser i vandkanten.
Mandage og fredage er strandkokkene i Skæring på stranden mellem Mindelunden og Kaløvig lystbådehavn, tirsdage og lørdage på Ballehage Strand, Marselisborg, onsdage ved Den Permanente i Risskov og torsdage og søndage ved Moesgaard Strand neden for kiosken. Alle dage i tidsrummet kl. 10-15.