Salling indstifter pris for fødevarekvalitet

Stormagasinet Salling i Aarhus vil belønne kvalitets-fødevarer.

PRIS – Stormagasinet Salling indstifter ny fødevarepris, der skal få eksklusive, danske kvalitetsfødevarer frem i lyset og ud på hylderne

I Salling Super frister cognacmarineret laks og iberisk sortfodskinke side om side med dansk, økologisk vadehavs-lam, confitterede andelår og friske trøfler. Udvalget af delikatesser fra både ind- og udland er stort, men også i Salling oplever man stigende efterspørgsel og interesse for flere eksklusive, danske madvarer.

Derfor indleder Salling nu jagten på årets bedste, danskproducerede fødevarer ved at udlodde en pris på 100.000 kr. og en plads på hylderne til vinderen.

Hyldest til dansk kvalitet
Med støtte fra Sallingfondene indstifter stormagasinet Salling sin egen fødevarepris, Sallings Fødevarepris, som uddeles i samarbejde med F. Salling A/S og Food Organisation of Denmark.

Store som små, danske fødevareproducenter kan indstille produkter i flere kategorier til prisen om det bedste, danske fødevareprodukt.

- I Danmark har vi en lang tradition for at producere unikke fødevarer, og der er i disse år heldigvis kommet øget fokus på den helt særlige kvalitet, danske producenter kan levere. Med Sallings Fødevarepris ønsker vi at skubbe endnu mere på denne udvikling og hylde de producenter, store som små, der tør udvikle ekstraordinære smagsoplevelser, siger Karin Salling, næstformand i Sallingfondene.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: